Hoofdpagina Wijkgemeente Immanuëlkerk
Nieuws uit de Immanuëlkerk

alt

Hier vindt u het nieuws uit wijkgemeente Immanuëlkerk.

Heeft u nieuwsberichten voor deze wijkpagina, stuur die dan naar
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Startzondag PDF Print E-mail
Geschreven door Piet Hardendood   
zaterdag, 30 augustus 2014 09:08

altBij de start van het komende winterseizoen organiseren de drie wijkgemeenten van de protestantse gemeente te Waddinxveen een gezamenlijke dienst aan de hand van het thema: ”Stad van God”.

De Waddinxveense dichter Piet Hardendood (Laantje) lid van één van de wijkgemeenten heeft zich door dit thema laten inspireren en een viertal beeldgedichten gemaakt.

In de dienst, waarin de predikanten van de drie wijkgemeenten voorgaan, zal ds.Myrthe Leijdens, reflecties geven op de gedichten.Verder zullen er in de dienst, naast de liederen die door de aanwezigen zullen worden gezongen, een aantal luisterliederen ten gehore worden gebracht van o.a. het Or Balev Ensemble en de theoloog/dichter Huub Oosterhuis.


Als u/ jij benieuwd bent naar en mee wilt praten over de kleuren die stad zal krijgen, de woorden die er klinken en door wie deze stad wordt gebouwd, weet je dan,

Van Harte Welkom.

 
OPROEP PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
dinsdag, 15 juli 2014 11:30

Beste gemeenteleden van de Immanuëlkerk en Ontmoetingskerkgemeente.

altBij de gezamenlijke diensten die in de Immanuëlkerk worden gehouden wordt het nieuwe liedboek gebruikt. Daarom de oproep om zelf het nieuwe liedboek mee te nemen. In de kerk zijn er voor gasten een 40 – tal beschikbaar. Maar in de verwachting van de, ook in de vakantieperiode, fijne volle kerken is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Juist door die vakantieperiode is het niet altijd mogelijk te voorzien in het beamergebruik.

 
Vrijwilligers gezocht PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
woensdag, 11 juni 2014 14:13

In de Pinksterviering, maar in feite tijdloos qua aandacht en urgentie, ‘Samen kerk zijn’ vraagt ook tijd van kerkelijke medewerkers. De kerkenraad is op zoek naar vrijwilligers die een taak op zich willen nemen om dat Feest van de Geest ook praktisch invulling te geven. In de 'Voorhof is een map en een ‘waslijn’ met omschrijvingen van vacatures die we ingevuld willen krijgen.

Lees meer...
 
Zwangerschapsverlof predikant PDF Print E-mail
Geschreven door Myrthe Leijdens   
dinsdag, 10 juni 2014 14:14

Na Pinksteren ben ik een periode niet in uw midden, vanwege een week vakantie en aansluitend zwangerschapsverlof (9 juni t/m 5 oktober). Wat gebeurt er in de tussentijd met het pastoraat, mede gezien het afscheid van Mieneke Klumper-Garretsen als pastor?

Lees meer...
 


 

Kalender

<<  Mei 2012  >>
 Zo  Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Komende activiteiten in de wijkgemeente