Hoofdpagina Wijkgemeente Immanuëlkerk
Nieuws uit de Immanuëlkerk

alt

Hier vindt u het nieuws uit wijkgemeente Immanuëlkerk.

Heeft u nieuwsberichten voor deze wijkpagina, stuur die dan naar
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Het is zo ver! PDF Print E-mail
Geschreven door Myrthe en Jaap   
zondag, 20 juli 2014 12:50

alt

     Hoera, geboren!

Justus Jacobus Teije

16 juli 2014 te Gouda


Welkom om Justus te begroeten na afloop van de zondagse kerkdienst op 14 september, aanvang 9.30 uur in de Immanuëlkerk, Prinses Beatrixlaan 2 te Waddinxveen.

Myrthe, Jaap, Annelot van der Oest-Leijdens

 
50 jaar kerkgebouw Immanuëlkerk PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
zondag, 20 juli 2014 12:41

alt

Beste ‘Immanuëlkerker’,

Op 30 september bestaat het gebouw van de Immanuëlkerk (IK) 50 jaar.

Vanuit de wijkkerkenraad is er gezegd dat we dat lustrum willen vieren. Dit doen we in december.

Onder de aanhef ‘Beste Immanuëlkerker’ proberen we mensen te vinden die hieraan willen meewerken. 

Het programma wat ons voor ogen staat ziet er als volgt uit:

Lees meer...
 
Opbrengsten PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
zondag, 20 juli 2014 12:32

altHet bovenstaande woord is een term die veel gebruikt wordt in onze maatschappij. Een economische term als je het hebt over opbrengsten in materiele en concreet tastbare zin. Denk aan de opbrengsten van de oogst, van de verkoop, van het productieproces, van de winkel, etc.

Maar ook wordt deze term veel gebruikt in de ‘zachte sectoren’ als het onderwijs en de zorg. Wat levert die wijze van lesgeven, die manier van verzorgen ons op? Ons, de leerling, de school, de patiënt, het ziekenhuis, de maatschappij….. etc.

Lees meer...
 
OPROEP PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
dinsdag, 15 juli 2014 11:30

Beste gemeenteleden van de Immanuëlkerk en Ontmoetingskerkgemeente.

altBij de gezamenlijke diensten die in de Immanuëlkerk worden gehouden wordt het nieuwe liedboek gebruikt. Daarom de oproep om zelf het nieuwe liedboek mee te nemen. In de kerk zijn er voor gasten een 40 – tal beschikbaar. Maar in de verwachting van de, ook in de vakantieperiode, fijne volle kerken is het verstandig zelf een exemplaar mee te nemen. Juist door die vakantieperiode is het niet altijd mogelijk te voorzien in het beamergebruik.

 
Van de Bazarcommissie PDF Print E-mail
Geschreven door Dick den Adel   
dinsdag, 15 juli 2014 10:57

Kerstmarkt 2014

altZo, de kop is er af, de eerste voorbereidingen voor de Kerstmarkt 2014 zijn op gang gebracht. De Kerstmarkt zal dit jaar op vrijdag 12 december worden gehouden. We hopen natuurlijk op een herhaling van het succes van 2012.

Gezocht: Hobbyisten

De commissie heeft bij de vorige editie mensen in de gelegenheid gesteld hun hobby voor een groter publiek te presenteren middels een stand op de Kerstmarkt. Gezien de positieve reacties van zowel hobbyisten als publiek, willen we ook dit jaar plaats inruimen voor de presentatie van een aantal hobby’s. Bij deze stellen we u in de gelegenheid u aan te melden voor genoemde presentatie. Als u denkt dat uw hobby meer aandacht verdient en u met verhalen en beelden uw enthousiasme over kunt brengen, dan kunt u zich melden bij Frans Haverkamp (0182-61.51.23) of Marijke van Tilburg (0182-61.55.58) en gaan we kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Helpende handen........

Lees meer...
 
Kampeerweekend 2014 PDF Print E-mail
Geschreven door José Versluis   
maandag, 07 juli 2014 18:17

Op een stralende vrijdag komen alle kampeerders de camping opgereden om hun tent of caravan, of zelfs hun “hutje” te installeren. Nadat iedereen gesetteld was, opende Gerard van Viegen ons weekend, dat als thema heeft: Vier de Schepping! We zongen met elkaar en lazen Psalm 8. Helaas vielen toen de eerste druppels. We kregen nog wel mee, dat we voor de dienst van zondagmorgen, iets dat ons zelf aansprak uit de natuur moesten zoeken.
Na de koffie en een gezellige borrel, waarbij de jeugd zich vermaakte met een lichtgevende frisbee, ging iedereen zijn slaapplaats opzoeken. Voor de één was dat dichtbij, voor de ander was het 15 minuten rijden!


Lees meer...
 
Vrijwilligers gezocht PDF Print E-mail
Geschreven door Hans Compagne   
woensdag, 11 juni 2014 14:13

In de Pinksterviering, maar in feite tijdloos qua aandacht en urgentie, ‘Samen kerk zijn’ vraagt ook tijd van kerkelijke medewerkers. De kerkenraad is op zoek naar vrijwilligers die een taak op zich willen nemen om dat Feest van de Geest ook praktisch invulling te geven. In de 'Voorhof is een map en een ‘waslijn’ met omschrijvingen van vacatures die we ingevuld willen krijgen.

Lees meer...
 
Zwangerschapsverlof predikant PDF Print E-mail
Geschreven door Myrthe Leijdens   
dinsdag, 10 juni 2014 14:14

Na Pinksteren ben ik een periode niet in uw midden, vanwege een week vakantie en aansluitend zwangerschapsverlof (9 juni t/m 5 oktober). Wat gebeurt er in de tussentijd met het pastoraat, mede gezien het afscheid van Mieneke Klumper-Garretsen als pastor?

Lees meer...
 


 

Kalender

<<  Mei 2012  >>
 Zo  Ma  Di  Wo  Do  Vr  Za 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Komende activiteiten in de wijkgemeente